DE ELITE DE PUPPETS EN DE MUPPETS

__
__
Er zijn vele internetfilms verschenen over een alles overheersende eeuwenoude elite die onze wereld, economie, welvaart en gevoel van veiligheid en onveiligheid zouden sturen.
Zelfs in een uitzending van VPRO’s tegenlicht was het een thema.

Opvallend genoeg luisteren Nederlandse gevestigde politici zeerzeker niet naar de bugers, maar blijven met de media eigen taal spreken. Zij die niet conformeren, zelfs met kledingcodes, worden kaltgestellt of belachelijk gemaakt. Heersende macht en en TV spreken kinderachtig.

Zou zo’n elitair raamwerk ook in Nederland bestaan… dat over alles gaat… kunnen we dat aantonen…
Daarvoor moeten we terug in de tijd, zelfs enkele eeuwen terug.__ 

Historie – Nederland, Engeland, VS

In Nederland ontstond de eerste supermultinationale corporatie (VOC) zoals we die nu kennen:
niet gebonden aan grenzen, corrupt met onbeperkte macht. De supermultinational en het centrale banksysteem werd vanuit Nederland geëxporteerd met één enkel doel: woekerwinst.

De VOC werd opgericht door de overheid. Alles verhandelde het, zelfs mensen en drugs.
De slavenhandel was de uitgebreidste ter wereld.
 Nederland leverde de wereld ook de eerste centrale banken en wereldbanken, gebaseerd op Duits-Joodse principes. In A’dam richtte koopman, verzekeraar, financier en reder Dirck van Os in 1609 de Amsterdamse Wisselbank op. In 1602 was hij mede-oprichter van de VOC-kamer in A’dam.

Willem III van Oranje (1650-1702), stadhouder van Nederland en koning van Engeland richtte The (central) Bank of England op. In 1688 werd Willem III de troon van Engeland beloofd als hij de heersende bankiers het recht gaf om geld te maken uit niets. Zijn twijfel hierover werd weggenomen doordat hij tegen 8 % rente zoveel mocht lenen als hij wilde o.m. om oorlog te voeren. Het werd gemodelleerd naar de Wisselbank gecombineerd met de VOC. Door dit recht van geldcreatie willens en wetens aan een private partij te geven, legt Willem III van Oranje de basis waarop de onbeperkte macht van de huidige bankiers is gevestigd. Alle Westerse banken hebben dat model overgenomen. Een opmerkelijke bepaling in het oprichtingsstatuut was “The Bank hath benefit on the interest on all monies which it creates out of nothing”. Mede hierdoor kon de regering haar activiteiten financieren door op deze wijze geld te lenen, in plaats van het zelf te maken.
En zo werd het fenomeen staatsschuld geïnstitutionaliseerd.

Zoals andere Oranjes zit Willem III tot over zijn oren in wereldbedrijfs- en bankbelangen. In 1701 vaardigt hij een Royal Charter uit tot het oprichten van een corporatie voor slavenhandel en uitbuiting waar hijzelf aandeelhouder van is, met de misleidende naam ‘De vereniging ter verspreiding van het evangelie in overzeese gebiedsdelen’. Religie en liberaal grootgeld vormen een superdominant heersende combinatie voor totale vrijhandel.
In de 19e eeuw kreeg de Joods seculier liberale bankiersdynastie Rothschild The Bank of England privé dominerend in handen, en dus ook de geldcreatie. Joods seculier liberaal staat gelijk met zionisme.
Het politieke zionisme bestond nog niet, maar de moraal heerste al wel. Zionisme is geen geloofsovertuiging, het beschrijft een seculiere nogal harde liberale Joodse staatsinrichting zonder assimilatie van anders denkenden. Het is nationalistisch en eenkennig van karakter. In de seculiere liberale Joodse moraal zit het gedachtegoed gesloten dat het niet uitmaakt wie of wat het dient, zolang het z’n werk maar kan verrichten, grootgeld in dit geval.
Mayer Amschel Rothschild in Frankfurt begon met het grote wereldwijdse bankierswerk door z’n zoons mulitinationaal te stationeren en te laten mengen met politiek. Zoon Edmond James de Rothschild was pushende aanhanger, financier en daardoor grondlegger van het zionisme dat uiteindelijk heeft geleid tot de staat Israël. 

In de VS mag Stephen Girard met de overheid in 1791 de eerste centrale bank van de VS vestigen.
In 1795 begreep de regering dat hun schulden moesten worden afbetaald d.m.v. verkoop van overheidseigendommen en hogere belastingen, waarna deze bank in 1811 snel verboden werd.
Girard opende direct een eigen bank. Doordat hij nu de enige eigenaar was, omzeilde hij zo het verbod op een corporatieve bank. Zijn bank werd direct de bron van financiën voor de Amerikaanse overheid.
Hij leende zijn vermogen aan de regering en verzekerde dat bedrag tot 95% van de lopende oorlogskosten waardoor de oorlog kon doorgaan.

In 1816 richt de regering zelf de Second Bank van de VS op om de economie te herstellen na de oorlog. President Andrew Jackson had snel in de gaten dat geldcreatie volgens het Engels-Nederlands-Duitse principe naar Duits-Joods model frauduleus en corrupt was. In 1833 ‘kilde’ hij de bank door alle staatsgelden over te zetten, terug naar de Girard Bank.
Daarna moest de VS in die eeuw niets hebben van de private centrale bankiers.

In de negentiende eeuw vestigden de Duitse en Engelse conservatief seculier liberale topelite families van bankiers en investeerders in de VS. Deutsche Bank en The (central) Bank of England waren onder andere hun eigendommen. Omdat de VS een conservatieve religieuze liberale vrijhandelstaat is, wilden zij daar een centraal supermachtig geldcreërend banksysteem vestigen en deden daar verschillende pogingen toe zonder politieke steun. Intussen vermengden zij met politiek d.m.v. huwelijken en vriendschappelijke cirkels.

Eind november 1910 nodigde senator Nelson W. Aldrich alle ’s lands leidende financiers en bankiers in het diepste geheim uit op Jackyll Island waaronder JP Morgan, Paul Warburg (Duits-Joodse bankier-immigrant). Aldrich was senator en een superrijke invloedrijke investeerder voor industrie en bankiers. Zijn dochter huwde John D. Rockefeller en hun zoon Nelson Aldrich Rockefeller diende weer als vice president van de VS onder Gerald Ford.
Op dit eiland schreven zij het wetsontwerp voor een US central bank. Tijdens het kerst reces werd deze wet door het parlement gejast bij afwezigheid van de meeste leden. De rijkste topelite kreeg nu eindelijk haar centrale bank in de VS. De FED werd in 1913 ingesteld en is privaat eigendom.

De huidige eigenaren van de FED zijn nog altijd Deutsche Bank, Citigroup (Blackstone Group, de Vanguard Group, Fidelity Investments, State Street Global Investors en Capital Research and Management), aangevuld met Bank of New York en Amerikaanse investeerders JP Morgan Chase (Rockefeller, JP Morgan) en Wells Fargo. De President van de Central Bank of England heeft eveneens nog steeds zitting.

Beroemd is de uitspraak van Meyer Rothschild, telg uit het grootbankiersgeslacht:
Geef me de macht over het geld van een natie en het maakt me niet uit wie haar wetten maakt.’

Rockefeller’s megamonopolie ‘Standard Oil‘ werd later onder druk van de Amerikaanse overheid opgesplitst waardoor tranatlantische supermulitnationals ontstonden die we nu kennen als ExxonMobil, BP, Unilever, Lukoil, ChevronTexaco, etc.

Vanuit Nederland is het dus geen wonder dat er supermachrige Amerikaans-Brits-Nederlandse ondernemingen zijn waaronder centraal bankieren, olie en wapens. Het Nederlands-Britse Shell is een voortzetting van de N.V. Bataafsche Petroleum Maatschappij. Om de olieopbrengsten uit Indonesië veilig te stellen moesten 100.000 Atjeeërs sterven. De ‘belangenverstrengeling’ – een verhullend woord voor corruptie – is hier duidelijk te zien. Of het nu een corporatie of de overheid betreft: de petten verwisselen de bestuurders met het grootste gemak.

Zo hadden minister president en mensenslachter Hendrikus Colijn, PVDA-leider Wouter Bos, VVD-leider Frits Bolkenstein en eerste kamerlid voor het CDA Rein Willems, indertijd topfuncties bij Shell, terwijl de koningin grootaandeelhoudster is. Het Nederlands-Britse Unilever maakt via een dochteronderneming op grote schaal gebruik van kinderarbeid. Philips maakte in WWII haar hoogste winst ooit en produceert op grote schaal voor de Duitse oorlogsindustrie. Een dochteronderneming van Philips produceert voor gebruik in de – door de christelijke Minister van Buitenlandse zaken en ex-NSB-er Joseph Luns zo fervent gesteunde – Vietnamoorlog, het beruchte ontbladeringsmiddel met een naam die doet denken aan het koninklijk huis: ‘Agent Orange’. Voor Israël produceert Philips apparatuur voor ‘targeting killing’ van Palestijnen in de Gaza strook. Ons land behoort tot de top vijf wapenexporteurs ter wereld. Per hoofd van de bevolking is Nederland zelfs ’s werelds grootste wapenexporteur.__

Periode na WWII 

In 1949 moest minister van Buitenlandse zaken, Luns (KVP/CDA) onder druk van – toen nog – senator Kennedy de onafhankelijkheid van Nederlands Indië erkennen na jaren van guerilla-oorlog. Een massaal uitbuitingsgebied van ca. 3700 x 1400 km verloor Nederland aan wereldhandel, ooit veroverd door de mensonterende VOC. De Nederlandse top (Joods-christelijke liberale grootpartijen vermengd met politiek, banken en handel) zagen eeuwen aan eigen kapitaal en privileges verloren gaan. Indië werd door de Nederlandse aristocratie, patriciaat en eigenaren van plantages gerund als een politie- en apartheidsstaat. De in 1945 opgerichtte VN bepleitte al direct onafhankelijkheid, omdat de Indische bevolking dit wilde gesteund door Japan. Anderzijds duurde de guerilla-oorlog vijf jaar met Engels en Amerikaans materieel. Materieel dat het Nederlandse leger in WWII niet had en nu opeens wel…
Het was lucratieve oorlogshandel.

In 1952 was het Marshallplan voor wederopbouw van Nederland financieel geëindigd. Dit European Recovery Program (ERP) was gericht op de wederopbouw van West-Europa. Een drijfveer was vorming van een sterke buffer tegen de USSR van Stalin. Een andere essentiële drijfveer was vrijhandel naar Europa uit de VS en Engeland. De ERP-landen werden via de Marshallhulp aangezet tot hun financieel beleid in dienst te stellen. De oude heersende elite leverde massaal producten, maar stond qua publieke directe besturende macht aan de zijlijn in Europa vanwege democratisering en verlies van Indonesië…

Na WWII leek het in Europa publiekelijk gedaan met aristocratie, patriciaat en het Joodse-christelijke grootkapitaal die de wereld had bestuurd, geheerst en uitgebuit.
Maar … oude supermachtige families, partijen en vrienden vonden de weg snel terug via achterdeuren…

Een jaar voordat Marshallhulp eindigde, wordt in 1951 de EGKS opgericht door Monnet die close bevriend was met de republikeinse Rockefellers die als mega-wereld investeerders inmiddels diep betrokken waren met officiële politieke en bancaire functies. Henry Kissinger werkte na zijn Harvard studie ook voor de Rockefellers en werd gerelateerd aan Monnet die een Europese federale staat wilde afhankelijk van vrijhandel uit de VS, een land dat destijds meer dan ooit berucht was om de supercorruptie.
Van 1919 – 1923 was Monnet plaatsvervangend secretaris-generaal van de Volkenbond. In het interbellum behartigde hij de familiezaak en was hij nauw betrokken bij het herorganiseren van de nationale financiën in enkele Europese landen. Van 1952 – 1955 was hij voorzitter van de Hoge Autoriteit van de EGKS. Het publiek dacht dat de EGKS was voor vrije Europese handel.
In werkelijkheid moest een deur zijn voor vrijhandel uit de VS.

In 1952 heropenen David Rockefeller en Prins Bernhard in het geheim transatlantisch superelite-overleg.
In 1954 wordt in Nederland de eerste Bilderbergconferentie gehouden voor de sleutelwereldelite van
o.m. bankiers, investeerders, multinationals, minister presidenten, ministers van Financiën-, BuZa-,
van Staat, hoofden van koningshuizen, topeconomen, etc.
In feite zoals Jackyll Island in 1910, maar nu transatlantisch achter het masker van ontwikkeling van vrede en welvaart… In werkelijkheid was het een nieuwe greep naar de wereldmacht door de seculier Joods-christelijke liberale sleutelelite zoals destijds de christelijke Willem III met de Duits-Joodse Rothschildfamilie voor de oprichting van The Bank of England. Top sleutelelite grootbankiers waren vrijwel altijd Duitse seculier liberale Joodse families zoals Warburg, Rothschild, Bleichröder, Schiff. Zij financierden Preußen, de Duits-Franse oorlogen, de Duitse eenheid, WWII, Weimar Duitsland en brachten ook Hitler aan de macht. Hjalmar Horace Greeley Schacht was bijvoorbeeld Reichsminister van economie en later president van de Reichsbank. Hij, Warburg en Deutsche Bank financierden Adolf Hitler.
Europese koningshuizen zijn seculier liberaal christelijk. Met het Bilderberg netwerk werden religie en grootgeld weer aan elkaar gesleuteld, omdat het altijd een superdominant heersende combinatie voor totale vrijhandel was.__

De onzichtbare VOC II en destructieve gevolgen 

De EGKS en het Bilderberg raamwerk leiden het tot oprichtingsverdrag van de EEG in Rome in 1957.

Het had direct destructieve gevolgen met massa-ontslagen. Europa werd snel overspoeld met bergen goedkope Amerikaanse coax. Hoewel gas steeds belangrijker werd, was er nog zeker een grote markt voor steenkool, maar de handel uit de VS drukte deze industrie al vanaf 1960 snel de afgrond in met tienduizenden arbeidsplaatsen, in Nederland, België en Engeland.

Nederland had ook een eeuwenoude scheepsbouwindustrie die uitgegroeid was tot de bouw van cruise- en vrachtchepen en mammoettankers met duizenden arbeidsplaatsen. Ook die werd door Japanse concurrentie met Amerikaanse managers en foute industriële magnaten uit de VS snel over de rand geduwd. De eeuwenoude sector verdween in de jaren 60, 70 en 80 snel, puur als gevolg van frauduleuze keiharde gewetenloze Amerikaanse zakenmensen die hier hun gang konden gaan. Tweede kamerleden keken er naar en stonden er bij. De parlementaire enquête RVS kon achteraf nog slechts de totale destructie als gevolg van megacorruptie in kaart brengen, industriebeleid direct tot vrijwel nul terugbrengen en toekijken hoe Nederland daarna snel in een diepe crisis viel waarbij de Opec ook nog eens de oliekraan dichtdraaide vanwege Amerikaanse-Nederlandse steun aan Israël. Brandstofprijzen schoten omhoog en nog meer grote bedrijven vielen om met massa-ontslagen.

Vrij snel na de oprichting van de EEG werd Nederland dus geconfronteerd met massa-ontslag, verdwijnende industrieën, crisis en grote werkloosheid.
Dit was het keiharde resultaat van totaal ongecontroleerde gewetenloze corrupte vrijhandel…
De werkloosheid in de jaren 80 was enorm. Pas in de jaren 90 was Nederland hersteld en kon het
weer tot bloei komen, maar….

De EEG werd de EG met de EMU en ECU, vervolgens kregen we de EU en Euro…

Prins Bernhard was voorzitter van het Bilderberg netwerk. De jaarlijkse meeting van superelite wordt altijd diep geheim gehouden. De media is in hun handen en mogen niets publiceren, maar het internet ontmaskerde het eindelijk. Deze elite noemt het internet ‘het riool’, want ondermijnt oude macht.
De Nederlandse christelijke sleuteldeelnemers zoals het koningshuis en politieke christelijke topposities zijn altijd uit CHU en KVP (CDA sinds 1980). De liberale VVD levert vaak liberale Joodse politici (zionistisch) zoals Bolkenstein. Overigens, conservatieve politieke christenen die de VS zeer rijk is, steunen het zionisme historisch eveneens zeer sterk om wat voor reden dan ook. Het Nederlandse koningshuis mag publiekelijk geen politiek bedrijven, maar is pro-CHU/CDA, Duits CDU/CSU en Belgisch CD&V. Ook stevige liberale wereld-PvdA-ers werden uitgenodigd zoals Duisenberg (staflid IMF, minister van financiën, president DNB, president ECB) en Wouter Bos (ex-manager Shell, ex-minister financiën, partner KPMG).
Nederlandse sleuteldeelnemers zijn een uitwisseling van politiek en topfuncties bij Shell (b.v. Bolkenstein, Bos), Unilever (b.v. Rutte), KLM (b.v. Fons Aler voorheen chef-Defensiestaf Nederlandse luchtmacht, Ernst Hans van der Beugel voorheen staatssecretaris Buitenlandse Zaken) ABN, Philips, ING, enzovoorts.

Uit welke partij of wereldmacht de deelnemers van de Bilderberggroep komen maakt niet uit zolang ze als sleutel-puppet passen in het profiel van conservatief, seculier, christelijk, Joods, liberaal, grootgeld, omdat het doel heerende wereldvrijhandel is zoals de VOC. Deze top wisselt makkelijk van en naar een sleutelstoel in de politiek, bij een wereldbedrijf, wereldbank en financiële regelmakers.

Deelnemers waren b.v. ook de Rockefellers, Monnet, de Rothschilds, Henry Kissinger, Beatrix, Bill Clinton, etc. Hier werd b.v. besloten dat de campagne van Clinton massaal zou worden gefinancierd waardoor hij won. Hier wordt ook gezorgd voor doorschuiffuncties, vrijwel altijd sleutelposities die over miljardenbeleid en -bestuur gaan of financiële wereldregels, bij banken, vastgoedorganisaties, pensioenfondsen, accountants, universiteiten, zorg, onderwijs, ruimtelijke ordening, veiligheid, vervoer, IMF, Wereldbank, B.IS., Trilaterale commissie, EU, ECB, etc. Van Herman van Rompuy (CD&V) werd bekend dat hij uit deze groep naar voren was geschoven voor de functie van voorzitter van de Europese Raad, o.m. bedekkend bevestigd door Engelse Europarlementariër Nigal Farage tijdens z’n – typisch Engels parlementaire – kanonade “wie hij wel niet was… een charisma van een ‘damp rag’ en het uiterlijk van een ‘low grade bank clerk’ (zonder eigen mening)…. wie op hem gestemd had vanuit welk ondemocratisch mechanisme dat niet legitiem was”.

CDA (KVP/CHU) levert wel de meest dominante Nederlandse zetbazen, welhaast megalomaan, zoals:

Joseph Luns, 1952-1984:
minister buitenlandse zaken (verzette zich ferm tegen Indonesische onafhankelijkheid totdat Kennedy hem onder druk zette), secretaris-generaal NATO.

Ruud Lubbers, 1973-2001:
minister economische zaken, minister president, hoogleraar globalisering, commissaris Air Products and Chemicals Inc., Club van Rome, Instituut Clingendael, voorzitter International Advisory Board, internationaal voorzitter WNF, VN hoge commissaris.

Onno Ruding, 1965-heden:
ministerie van financiën, AMRO-bank, voorzitter IMF, minister van financiën, Citibank, commissaris Nationale-Nederlanden, Raad van bestuur Unilever, adviseur Robeco, commissaris Philips, kroonlid SER, internationale adviesraad FED, voorzitter commissie private financiering infrastructuur, commissaris Bank Nederlandse Gemeenten, commissaris RTL group, Audit Commissie RTL group, bestuur UNIAPAC, Commissie voor Europese Monetaire Unie, Advisory Board of the American-European Community Association, International Bureau of Fiscal Documentation, Europese werkgroep die de internationale kredietcrisis analyseert, Trilaterale Commissie.
(RTL is van media conglomeraat Bertelsmann, omstreden vanwege de propagadapers voor de NSDAP).

Herman Wijffels, 1981-2008:
voorzitter Rabobank Nederland, voorzitter SER, Nederlandse Vereniging van Banken, commissaris Interpolis, commissaris DSM, Raad van Toezicht UMC, commissaris HBG, commissaris Nederlandse investeringsbank, commissaris Robeco, voorzitter College van Overleg van de Gezamenlijke banken, commissaris Sara Lee, World Advisory Council Caux Round Table, DNB, bewindvoerder Wereldbank.

Elco Brinkman, 1982-heden:
bestuursvoorzitter ABP, vicevoorzitter VNO/NCW, commissaris NOB (media uitzendproces),
voorzitter Raad van Commissarissen Rabo-Vastgoed Groep, commissaris FGH Bank,
centrale figuur van de omstreden Zuidas, commissaris Amstelland Vastgoed,
Taskforce (her)ontwikkeling bedrijventerreinen, Algemene Pensioen groep,
Raad van Toezicht Pensioen- en Verzekeringskamer, voorzitter visitatiecommissie grotestedenbeleid, voorzitter Raad van Commmissarissen Cultuurfonds Triodos Bank,
Raad van Toezicht VU, voorzitter Centraal Fonds voor de Volkshuisvesting, commissie platform begeleiding grote railinfrastructuur projecten, voorzitter Ned. Rode Kruis, VROM, comissariss Philip Morris, commissaris Du Pont, voorzitter Prins Bernhard Cultuurfonds, Raad van Toezicht Staatsbosbeheer, voorzitter commissie sanering specifieke uitkeringen binnenlandse zaken, commissaris AWBZ, Raad van Toezicht woningstichting Amsterdam-Zaanstreek-Waterlandcommissaris, commissaris  voorzitter adviescommissie innovatiemogelijkheden gedrukte pers, BMC (Beleidsadvies en Management Consultants voor de publieke sector), commissaris Nieuwpoort Beheer.


Nout Wellink, 1970-heden:
ministerie van financiën, schatkistbewaarder, president De Nederlandsche Bank, raad van bestuur ECB, voorzitter B.I.S., Basel Committee on Banking Supervision, Financial Stability Board,
Governor IMF, Trilaterale Commissie (TLC), Commissaris van de Bank of China.

Balkenende, 2002-heden:
minister president, algemeen bestuur NCRV, voorzitter redactie Handboek voor Gemeenteraadsleden, algemeen bestuur Stichting “De Christelijke Pers”, Maatschappelijk Ondernemen MKB-Nederland, wetenschappelijke adviesraad, voorzitter Innovatieplatform, partner Ernst & Young.

Jaap de Hoop-Scheffer, 2002-heden:
minister van Buitenlandse Zaken, secretaris-generaal NATO, Atlantische Commissie, bestuur Leidse Hogeschool, Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa, voorzitter Stichting Nederlands Centrum voor Handelsbevordering, Raad van Toezicht Rijksmuseum te Amsterdam, commissaris KLM.

Biografische bronnen: http://www.parlement.com/9291000/biof/02746http://en.wikipedia.org/wiki/Hoofdpagina

Velen, zoniet de meesten geven colleges op de universiteiten en geven zo hun gedachtegoed door ter selectie van conformistische topstudenten die het spel mee kunnen en willen spelen later in de carrière bij de overheid, hun instituten en banken.

Dit mega superinternationaal nepotisme is nog niet eens het topje van de ijsberg.__

Conclusie

De officiële en officeuze Westere super-wereldelite worden in het elite netwerk gelinkt en hun dienende poppetjes worden zonodig vooruit geschoven of gewisseld met passende functies voor het algemene doel. Ze schuiven elkaar sleutelbanen toe met een oceaan van passende oncontroleerbare, maar beslissende, nevenfuncties die in verband staan met de neoliberale financiële destructie van de sociale welvaart, leegstaande kantoren, vinexwijken, superoverschreidingen van overheidsprojecten, de JSF, woekerprijzen in de zorg, energie, vervoer en verkeersboetes, een giftig destructief financieel systeem, oorlogen, fraude, olie en wapen kartelvorming, leeggeroofde pensioenpotten, terugkerende snel opeenvolgende massa-ontslagen, geen innovatie, geen werkelijke duurzaamheid, het kan niet op.

Gerrit Zalm werkte onder Onno Ruding, beiden kapittelen de installatie van de Euro en regels.
Wellink zat samen met die twee in de top van datzelfde Ministerie en komt daarna als hoogste baas bij DNB en van de B.I.S. (2002-2006) en even later van de Bazel-commissie (2006-2011). Daar is hij de drijvende kracht achter de perverse bankregels.

Ruding zit in de omstreden Rockefeller’s Trilaterale commissie. Hij maakt Wellink in 2005 lid nadat deze tot 2007 de giftige bankregels bepaalt waardoor in het Westen alles onderuit gaat. Wellink kreeg in de B.I.S. namelijk de hoofdrol in de Bazel-akkoorden waarmee alle bankregels autonoom – zonder verantwoording aan publiek en regeringen – de giftige bankregels werden bepaald en waarmee ook het bancaire stelsel vrijwel ongewijzigd blijft tot 2019. Als dank mag Wellink toetreden tot de Trilaterale Commissie.
De Hoop Scheffer werd secretaris generaal NATO, Lubbers als VN hoge commissaris krijgt ‘m op die post via Bush. Het eerste wat ie doet is rapporteren dat de olie- en gasleidingen in aanbouw naar het Westen verdedigd worden door de Amerikanen en wil prompt een Nederlandse militaire missie, maar noemt het politieke missie.
De Hoop Scheffer werd commissaris van KLM, Camiel Eurlings wordt via hem CEO KLM Cargo.
Wijffels zit in de Atlantische commissie, De Hoop Scheffer komt er via hem ook in.
Balkenende was voorzitter Innovatieplatform, Herman Wijffels volgde hem op.

Elco Brinkman wordt op vrijwel alle sleutelposities gezet over vastgoed, ruimtelijke ordening en financiering, over RaboVastgoed via Wijffels voorzitter Rabobank.
Beatrix en Rothschild zijn grootaandeelhouders van Shell en Jozef Ackermann (CDU) wordt CEO van Deutsche Bank en commissaris bij Shell.
Máxima werkte eerst bij de HSBC bank waar de eerste giftige woekerkredieten (20-40% rente) aan de armen werden verkocht in Detroit als Subprime/Alt-A/Flitskrediet, die vervolgens werden uitgestort over de VS en de oorzaak zijn van alle crisisellende. Vervolgens wordt ze ambassadeur van Microkrediet
– exact hetzelfde giftige woekerproduct onder andere naam – voor de armen en arme ondernemers.

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden… maar zijn al zwaar heersend bepalend… het zegt alles…

Verwarring en polarisatie lijkt na de Millenniumwissel weer bewust te worden gecreërd zoals vóór WWII.
Zo komt Geert Wilders uit de seculier, Joods-Indisch liberale zionistische hoek die uit een Joods-Amerikaans lobby kantoor wordt gefinancierd door David Horowitz, een Amerikaans-Joodse schrijver, zionist, anti-islamist, en een policy advocate. Ofwel een agressieve lobby, vechted voor z’n geloof of puur eigen gewin…  https://moneycrisis.wordpress.com/2012/05/04/wie-is-geert-wilders/

Dus… bestaat zo’n allesoverheersend eeuwig doorgevend elitair raamwerk ook in Nederland dat gaat over banken, pensioenen, media, wereldvrijhandel, ruimtelijke ordening, universitair onderwijs, zorg, veiligheid, vervoer…

Ja… dat bestaat, we hebben het aangetoond. Het is een soort van onzichtbare nieuwe VOC.
Het zijn gelijkende denkers die worden opgeleid en ingewijd op promimente universiteiten (VU, UvA, Leiden, Erasmus, Nyenrode, Groningen, Utrecht, Tilburg, Harvard) door de mastodonte puppets van de elite die de studenten vervolgens parttime- en gastcolleges geven, en conservatieve conformistische topstudenten selecteren met de juiste achtergrond, hen te promoveren en in te inlijven gedurende hun carrière bij de overheid hun instituten en banken.

Instituut Clingendael speelt daarin ook een sleutelrol. Directeuren zijn van VVD-, D66-, CDA-huize,
dus oeronservatief, conformistisch en liberaal. De huidige directeur Co Kolijn promoveerde b.v. in Leiden op het proefschrift ‘Het Nederlandse Wapenexportbeleid’. Hij is vaak op de staatstelevisie NOS, Nova, Nieuwsuur. Daarnaast is hij docent bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit. Sinds 1 juni 2006 is hij bijzonder hoogleraar internationale betrekkingen. Het is één van de vele voorbeelden.
Geselecteerde topstudenten worden klaargestoomd voor en ingewijd in het eeuwig durend vasthoudend dominant gedachtegoed van conservatief-seculier-Joods-christelijk-liberaal-grootgeld, en ingezet als muppet en puppet in internationale sleuteltopfuncties ter diening van hetzelfde doel: woekerwinsten.

Balkenende leek in de 2e kamer in een debat controle te verliezen en schreeuwde:
“Laten we blij zijn met elkaar… over de grenzen heen kijken… de VOC mentaliteit”…

De kamer was geschokt. Hij verraadde exact wat dit artikel aantoont…
nepotisme… ziekelijke wereldmacht… gelegimiteerd ‘roven’… woekerwinsten… rijker rijker… verarming.

Wil en vermogen voor verandering van zo’n ‘ingeprogrammeerde’ oncreatieve, uitvoerende club muppets en puppets moet nooit worden verwacht. Ze zullen nooit oplossingen zoeken buiten de aangeleerde kaders en kunnen daar simpelweg ook nooit uit treden.

Zo wordt ook duidelijk dat non-conformistische partijen zoals de SP, GroenLinks, PVV weinig tot geen kans hebben actief deel te nemen aan de werkelijke macht, omdat zij geen puppets en muppets kunnen wisselen en geen relaties hebben met het koningshuis en hoogste elite. Jolande Sap vertegenwoordigde niet echt GroenLinks, evenmin de partijvoorzitter Heleen Weening die stage liep op Clingendael.
Ze conformeren zich met de traditionele rechtse elite wat duidelijk merkbaar is. Met als gevolg dat Dibi, gesteund door Femke Halseme, zich competatief non-conformistisch profileerde voor GroenLinks als tegenreactie. Sap is een conservatieve neoliberale econoom, en die zijn ‘geprogrammeerd’ met vaste rechtse denkkaders. Traditionele economie houdt geen rekening met corruptie, gevoel en moderne mogelijkheden (zaten Weening en Sap wel bij de juiste partij ga je dan denken… zeer vreemd).

We zijn de afgrond ingeduwd naar een conformistische EU ‘dictatuur’ via een allesoverheersend
diep en breed opgezet – bijna totaal – uit de hand gelopen corrupt controle-systeem…

U en ik moeten gewoon volgen en doen wat gezegd wordt, hard werken voor steeds minder ongeacht opleiding, hard ons geld laten afpakken, vermaken met domme media en geen kritiek geven…
Daar komt het wel op neer…

De hoop zit in nieuwe moderne democratische technieken bijvoorbeeld via internet en sociale media.

In Duitsland groeit de “Piratenpartei”  als nooit tevoren. Ongetwijfeld zal de heersende macht internet subtiel willen censureren en sturen als de macht van internet te bedreigend wordt voor ze.
Maar die slag hebben ze mogelijk nu al verloren doordat ze het internet te lang hebben laten liggen… 

Internet en sociale media zijn onze hoop…

Ik raad u zeer aan ook deze artikelen te lezen:
Het grote geldbedrog
Het CDA en hun foute mannen
Wereld dictatuur CDA